Content Clique Stories & content fun

Het groepstraject voor ondernemers de klaar zijn voor het  volgende level

met hun social media  content

Een betere strategie, betere content, beter zichtbaar zijn, meer kennis, meer volgers, meer klanten, meer FUN.

Je hebt een begin gemaakt met het inzetten van social media voor jouw bedrijf. Je hebt zelf uitgezocht hoe je dit moet doen: je hebt de juiste kanalen gekozen, je hebt uitgezocht welke hashtags ongeveer passen, je hebt geleerd hoe je foto’s en visuals maakt en je post regelmatig. Dit heeft zelfs ook al gezorgd voor volgers! Maar nu… merk je dat de groei stagneert en dat je nog altijd geen constante stroom aan klanten hebt uit social media. Het kan simpelweg beter vind je, daar ben je aan toe. Een next step in jouw social media content.

Moet je nu dan weer een marketingboek bestellen?

Of investeren in een marketingcursus van 1000+ euro?

Of iemand inhuren die het allemaal voor je doet?

Nee, ik vind van niet. Ik heb iets beters bedacht: ik ga het je allemaal leren in de vorm van een groepstraject. Ik heb die boeken namelijk al gelezen, de marketingcursussen gevolgd en de nodige ervaring opgedaan. Ik geef mijn kennis graag aan je door, nog liever zorg ik ervoor dat jij deze kennis meteen toepast. Dus dat gaan we dan ook doen: nieuwe dingen leren en meteen in de praktijk toepassen zodat je resultaat bereikt.

 

Nieuwe dingen leren in een groep is magisch. Ik heb dat zelf mogen ervaren in diverse mastermindgroepen. Niet alleen leer je nieuwe mensen kennen en bereid je jouw netwerk uit, ook kun je elkaar supporten, zorgen dat iedereen zijn of haar doelen nakomt, wins vieren met elkaar en natuurlijk leer je van elkaars lessen!

Vier keer per jaar kun je instappen in dit speciale Content Coaching traject. Er passen maximaal 6 mensen in de groep. Momenteel staat de inschrijving open voor januari 2021.

Het traject duurt 3 maanden en in die drie maanden gaan we samen keihard werken om jouw bedrijf te laten groeien door social media en content. Zo gaan we samen kijken naar jouw:

Social media en content strategie en deze zoveel mogelijk aanscherpen.
Kennis over social media zodat ik je alles kan leren wat je nodig hebt.
Content ideeën, samen gaan we namelijk heel wat content brainstorms doen.
Content skills in het maken en schrijven van content, ook hierin krijg je alle handvatten die je nodig hebt.
Implementatie van wat je leert. Ik houd nauw in de gaten welke stappen jullie samen zetten zodat ik jullie van goede feedback kan voorzien.

“If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.”

Ondertussen maken we gebruik van elkaars netwerk, elkaars lessen en elkaars creativiteit zodat we écht alles uit het traject halen.
En dat is nog niet alles…

Doe je mee met het traject vanaf januari dan:

🎁 Ontvang je GRATIS toegang tot de hashtagcursus in de Asome Academy
🎁 Ontvang je GRATIS toegang tot de 30 days of SUPER stories cursus in de Asome Academy.
🎁 Organiseer ik een livedag voor ons samen zodra de coronamaatregelen het toestaan!
🎁 Komt er een netwerkevent aan het einde van het jaar van alle deelnemers die mee doen met het Content Coaching Traject in 2021.

Klink gaaf hè? Gewoon klanten uit social media halen terwijl je netwerkt en beter wordt in je social media skills. 

Het drie maanden traject kost €875,- in totaal. Het is mogelijk om in drie termijnen te betalen, je betaald dan €300,- per maand.

Omdat ik wil bewaken dat zomaar iedereen zich kan aanmelden die niet écht gecommitteerd is, wil ik graag vooraf met je bellen. Dit is een kort gesprekje van 15 minuten waarin we een aantal zaken bespreken samen.

Ik heb er zin in om je te ontmoeten!