Content Coaching

Samen jouw bedrijf OP DE ONLINE KAART ZETTEN.

We bundelen onze krachten om ervoor te zorgen dat jij zó zichtbaar gaat zijn dat
jouw ideale klant niet meer om jou heen kan. Jouw content gaat zo creatief en authentiek zijn dat ze wel moeten stoppen met scrollen..

Zodra je begint met het inzetten van social media als marketingkanaal kom je erachter dat het veel meer is dan alleen maar een foto posten. Marketing is niet meer zoals vroeger een zendkanaal met billboards langs de weg met daarop de tekst “KOOP NU DIT”. Het is een communicatiekanaal. En dat vereist de nodige kennis, want jij als zender moet nu precies weten waarmee je de ontvanger overtuigt.

Het draait allemaal om het opbouwen van een band met volgers, waarde delen, het gesprek aan gaan en een expertstatus opbouwen. Dat leer je niet in één dag, daarom is het ook niet erg als je…

Social media marketing tot nu toe wél alleen maar als zendkanaal hebt ingezet.
Je overwhelmed voelt door alle marketingregeltjes die online voorbij komen en die je het liefst ALLEMAAL wilt inzetten.
Geen idee hebt wat je eigenlijk doet en voor wie. Je bent al blij dat je zichtbaar bent.
Nu nog niet het resultaat hebt wat je eigenlijk zou willen: meer klanten door de inzet van social media.
Naar jouw zin te weinig volgers hebt.

Maar stel je eens voor dat je precies kunt leren hoe social media content voor jou kan werken, zonder dat je uren naar een videotraining moet kijken. Dat je de theorie meteen in de praktijk kan brengen en resultaat kan zien.
Dat zou betekenen dat je:

✨ Helderheid hebt in wie je aanspreekt op social media en waarom.
✨ Precies weet wat je aan het doen bent op social media.
✨ Super sterke content maakt en online post.
✨ Consistent zichtbaar bent bij je ideale klant.
✨ Van jouw volgers, klanten kunt maken zonder te adverteren.
✨ Social media FUN vindt en niet langer een baalkanaal.
✨ Tijd en moeite die je erin steekt, ook terug krijgt.

Wist je dat je het bovenstaande allemaal kan bereiken binnen nu en een maand?
Het enige wat ontbreekt is: een duidelijk plan & voldoende input voor aansluitende content.

Zal ik je een geheimpje verklappen? Ik wist al dat je tot hier zou scrollen.
Ik weet namelijk dat je een fantastisch aanbod hebt en dat je jouw bedrijf op de kaart wilt zetten, daarom heb ik ook mijn Content Coaching programma ontwikkeld. Zodat we dit samen kunnen bereiken.

Samen gaan we een content strategie opzetten, tijdens een strategische sessie, zodat je niet meer met hagel schiet, maar duidelijk hebt voor WIE je WAT maakt en WANNEER dit op social media komt.

We bundelen onze krachten in een content brainstorm. We bedenken de meest gave content, waar jouw ideale klant simpelweg niet omheen kan.

Ik gebruik alle kennis die ik heb om je aan de hand te begeleiden op strategisch niveau. Je krijgt van mij alle kennis en feedback die je nodig hebt om te groeien op social media.

Heb je vragen of wil je iets specifiek weten? Dan heb jij jouw eigen content strateeg aan je zijde staan.

Het Content Coaching Traject...

duurt minimaal 3 maanden (daarna kosteloos verlengen en maandelijks opzegbaar) en dit is wat de invulling zou kunnen zijn (je krijgt dus 1,5 uur per week):

En… 🎁

Als je nu instapt en de beslissing maakt om met mij samen te werken dan krijg je van mij een GRATIS hashtagonderzoek cadeau. Ik doe dus het hashtagonderzoek VOOR jou. Geen universele template, nee, een maatwerk bestand met dé hashtagstrategie voor jouw bedrijf.
TER WAARDE van €149,-

Je betaalt nu €399,- per maand voor Content Coaching.

Er zijn in totaal 12 plekken beschikbaar voor Content Coaching, momenteel zijn er 3 plekken bezet en lopen er 6 gesprekken. Hierna is er een wachtlijst van minimaal 3 maanden.

Wil je de boot niet missen?

Stuur dan nu een mail naar manouk@asome.nl met daarin waarom je dit Content Coaching traject in wilt stappen. Dan plannen we samen een call om te kijken of we een match zijn!