katemaxstock-3016-1

Dit kunnen we voor je betekenen

Onze diensten zijn all about social media. Kan jouw bedrijf hulp gebruiken bij het opzetten van een social media strategie? Of heb je al een strategie, maar zoek je naar de juiste content en teksten? Of wellicht zou je social media geheel willen uitbesteden.

Alles is mogelijk. Bekijk hieronder onze diensten en laat ons weten wat het beste bij jou en jouw organisatie past. Voor (aan)vragen kun je altijd contact op nemen.

Social media management

We nemen alles omtrent social media uit handen

Het juist inzetten van social media kost tijd, energie en vereist de juiste kennis. Alle ondernemers willen hun tijd graag besteden in waar ze goed in zijn, hun bedrijf runnen.

Wanneer wij social media management doen voor jouw organisatie, zorgen we voor een goede social media strategie en zijn we verantwoordelijk voor de implementatie hiervan. Er wordt een contentkalender gemaakt, de content wordt geproduceerd, de content wordt gepubliceerd en vervolgens worden alle resultaten nauwkeurig gemeten. Vervolgens blijven we de strategie optimaliseren om er constant voor te zorgen dat jouw bedrijf alles uit social media haalt.

Social media content

Wij maken al je content

Ligt jouw social media strategie al klaar en wil je aan de slag met de implementatie, maar heb je geen tijd of kennis om goede content te creëren? Wij gaan kijken naar jouw strategie en maken op basis daarvan een contentkalender. Daarna gaan we aan de slag met alle content die nodig is voor jouw social media kanalen.

We bieden de volgende soorten content aan: copywriting, blogs, fotografie, videografie, illustraties en overige grafische ontwerpen.

Social media strategie

We creëren een strategie of denken met je mee

Een strategie is niets meer dan het inzichtelijk maken van hoe je van jouw huidige situatie naar de gewenste situatie komt.

Lopen jouw social media kanalen niet zoals gewenst of heb je geen idee waar je moet beginnen? Wij zorgen ervoor dat je een concreet plan krijgt om jouw social media kanalen te laten groeien.

Wij zorgen voor kwalitatieve advertenties

Heb je jouw organische social media onder controle maar krijg je niet de gewenste resultaten uit jouw advertenties? Wij ondersteunen je in het goed instellen van jouw advertenties.

Naast het instellen van de advertenties, houden we alle resultaten nauw in de gaten en maken we aanpassingen waar nodig, zodat je het optimale resultaat behaald.

Speciale aanvraag?

Heb je hierboven geen diensten gezien die feilloos aansluiten op jouw wensen? We zijn flexibel in onze kwaliteiten. Twijfel niet om contact met ons op te nemen. Dan bespreken we samen wat de mogelijkheden zijn. We kijken er naar uit om kennis met je te maken!