katemaxstock-0976-kopie

About Asome

Asome is de afkorting van About Social Media. Daarnaast klinkt Asome als het Engelse woord Awesome, wat geweldig betekent. Geweldig is dan ook het streven voor ieder resultaat dat we voor onze klanten leveren. Om Asome beter te leren kennen, delen we graag onze kernwaarden met je. Wij staan voor creativiteit, vrijheid, kwaliteit, passie en samenwerken. 

Creativiteit, omdat dit ons en onze resultaten uniek maakt in ieder opzicht. Vrijheid, omdat we social media uit handen nemen van ondernemers. Zo kunnen zij doen waar ze goed in zijn en wij waar wij goed in zijn. Kwaliteit omdat dit simpelweg is wat we willen leveren aan onze klanten. Passie, omdat dit de brandstof is achter ieder succes. Tenslotte samenwerken, omdat goede en transparante communicatie van beide kanten belangrijk is om het gewenste resultaat te behalen.

Het gezicht achter Asome

Foto gemaakt door: By Maren Photography

Als je er als ondernemer voor kiest om te gaan samenwerken met een bedrijf, is het wel zo fijn als je weet met wie je te maken krijgt. Ik ben Manouk, het gezicht achter Asome. Ik ben 22 jaar oud en ik ben afgestudeerd van de opleiding Communicatie en Multimedia design.

Tijdens mijn studie begon ik samen met een vriendin een Instagram account, genaamd Foodtof. Hierop postte we illustraties die we maakten. Daar ontstond mijn passie voor social media. Binnen no-time hadden we honderden volgers en ik wilde meer en meer bereiken. Ik verdiepte me in de statistieken, de hashtags en het algoritme. Na een tijd, werden die honderden volgers, duizenden volgers. Het fascineerde me en ik wist toen, dit wil ik doen.

Ik wil alles weten over social media en ondernemers hierin ondersteunen. Langzaam maar zeker kreeg ik steeds meer opdrachten en social media kanalen om te beheren. Soms maakte ik alleen de content, soms dacht ik alleen mee over de strategie en soms nam ik het gehele kanaal over. Ik merkte dat ik al mijn creativiteit en inspiratie hierin kwijt kon, het werd mijn passie.

Ik ben een groot voorstander van doen waar je passie voor hebt, je hart volgen. Grote dromen kun je waar maken, je hoeft er alleen maar in te geloven.

Mijn droom is het om ondernemers met diezelfde passie, te ondersteunen in hun social media strategie. Het is mijn doel om hen het beste resultaat te geven dat ik ze kan bieden. Zodat ik kan doen waar ik goed in ben en de ondernemer kan blijven doen waar hij of zij goed in is. Een win-win situatie creëren.

Ben jij ook een gepassioneerd ondernemer? Dan lijkt het me leuk om met je in contact te komen. Of je nu gebruik wilt maken van mijn services of gewoon even wilt praten over het ondernemerschap. Voeg me gerust toe op LinkedIn.