IK BEN MANOUK

All round social media specialist

Als creatieveling heb ik altijd wegen gezocht om mijn creativiteit te kunnen uiten. Daarom leerde ik mezelf grafisch ontwerpen, illustreren en copywriting. Tijdens mijn studie,  Communicatie & Multimedia design, ontstond mijn fascinatie voor social media marketing. 

Ik ontdekte hoeveel er te bereiken is voor ondernemers, wanneer je de juiste contentstrategie inzet. Maar ik ontdekte ook wat een gemiste kans het is, wanneer je als ondernemer niet investeert in kwalitatieve content… 

Daarom startte ik mijn bedrijf Asome.

Short story long…

Tijdens mijn studie startte ik een Instagram Account met een studiegenoot. We maakten humoristische illustraties over voedsel en noemde het Foodtof. Ons account groeide binnen no-time van 100 naar 1000 en we wilden meer. Ik besloot onderzoek te doen naar content strategie, hashtags, adverteren etcetera… Toen we boven de 3000 volgers uitkwamen, druppelden de eerste samenwerkingen binnen.

Ik vind het ongelofelijk fascinerend wat je met goede content, in tekst en beeld, kan bereiken op social media. We leven in een tijd waarin we snel met onze ideale doelgroep in verbinding kunnen staan. Met de juiste boodschap, de juiste kwaliteit en de juiste timing, kun je van volgers je klanten maken. Het is mijn passie en tevens mijn missie, om ondernemers te ondersteunen in het neerzetten van krachtige social media kanalen.

OVER ASOME

About Social Media

Asome is een social media & creative content bedrijf. Met Asome ondersteun ik bedrijven en ondernemers bij het succesvol inzetten van hun social media kanalen. Ik zorg voor unieke, creatieve content én een succesvolle strategie. Zodat ondernemers zoals jij hun ideale klanten bereiken met een authentieke boodschap.

En we weten allemaal wat meer klanten betekent, toch?

FUN FACTS

In emoji’s

📧Ik ben e-mailmarketeer geweest

🥳Op 1 november is Asome jarig

☕️Ik ben dol op espresso

🤳Ik vlog dagelijks op mijn Instastories

💬Naast Nederlands, spreek en schrijf ik vloeiend Engels

🗣Ik kom uit Noord-Brabant, inclusief zachte G

📺Ik ken alle afleveringen van Friends uit mijn hoofd